VERON A63
Friese Wouden
____________

 

Noordelijke Bekerjacht

25 mei 2017 - Het Witte Huis - Olterterp

Kom voor een fijne wandeling en het testen van uw peilvaardigheid naar Hotel-Restaurant "Het Witte Huis" te Olterterp op Hemelvaartsdag 25 u mei a.s. Want op die dag nodigt de VERON afdeling Friese Wouden (A63) u uit voor de Noordelijke Bekerjacht!

Inschrijving start vanaf 11:00u. U ontvangt een kaart van het gebied waar u 4 vossen kunt aantreffen die uitzenden op 2m. U hoort ook een baken uitzenden; Hiervan is het de bedoeling is dat u deze zo precies mogelijk in kaart brengt ZONDER DIT BAKEN DAADWERKELIJK OP TE ZOEKEN.

U neemt zelf een 2m peilontvanger mee of u huurt een voor een gering bedrag bij de organisatie. Vooraf reserveren is mogelijk! Andere zaken die u meeneemt naar de start zijn een potlood en een kompas o.i.d.

Een handig klembordje om de kaart aan vast te klemmen kan ook goed van pas komen!
Nadere instructies krijgt u bij de start. Nadat u zich ingeschreven heeft kunt u starten op een door u gekozen tijdstip tussen 11:00u en 12:00.

U krijgt 2 uur tijd om te peilen en vossen te vinden. De peiling die u maakt van het baken is het belangrijkste criteria voor het winnen van deze jacht dus hardlopen levert geen extra punten op. Totaal geschatte loopafstand: 4 5 kilometer.

Adres "Het Witte Huis":
Van Harinxmaweg 20
9246 TL OLTERTERP
WGS84 (decimalen) N53.066665 E6.104310


Vragen, reservering of u vooraf aanmelden kan via E-mail: ardf@a63.org